Har och stress

Min systerdotter älskar särskilt att leka med hår, du kan slå henne för dagar och borsta henne också. Samtidigt är hon ordentligt involverad, att om hon vill att allt ska se vackert ut, kan hon göra en flätad ett dussin gånger, hela tiden äter hårtillbehör eller klämmer håret. Jag vill verkligen ha skolprestationer och skapa dem. Hennes nya skapelse, Princess Joker, fanns och var lätt och behövde en perfekt frisyr och outfit. I början försvann min mor henne med några flätor med band som var monterade i dem. Senare sa den här underbara elvaåringen nej nej, inte en gång till. Det blir trevligare att vänta i lås .... så började det. Fyrtiofem minuter överklockning utöver deras modellering. Hon såg vacker ut som en stor prinsessa. Men när hon associerar sig med aristokrater, ändrade hon sig ganska snabbt. Inte påverka det faktum att nästan två timmar har gått sedan början av förberedelserna för konst. Oväntat ... det förändrade helt visionen, och i sin stil lät det väldigt mycket som "nej, det vill jag självklart inte, jag påminner mig inte om en aristokrat, vad många av henne gör." Hon uppfann en ny frisyr, hennes hår skar i kärnan i lös coca. Lyckligtvis, som hon sa tidigare, har vi nu färdighet att klippa håret, varför vi gick extremt snabbt. Hennes mamma från någon sida av mig, å andra sidan, på tjugo minuter var allt.

Kontrollera var du ska köpa hårnålar