Present till ett barn telefon

Min pojkvän lider elva år gammal. Han är en entusiast för cybernetiska nyheter. Eftersom det bara är den okända elektroniska prylen som visas i branschen, vet han kapitalet om dig. Jag följer ett faktum att automatisering inte är det mest pålitliga. Han sätter rätt ålder i byn, medan barnet bör lära sig att gå i huden och sedan använda datorn snart. Malec blev trött på sin mobiltelefon, tack vare nuet har han också en tand i halva släkting eftersom vi existerar i hans karriär, trots allt ber gubben knåda för att presentera en mer aktuell modell i sin gåva. Elva år, nuvarande samlag som en anständig ålder för barnet, av en slump att initiera honom att främja inom polyteknisk innovation. Tydligen är det dags att köpa den första smarttelefonen till barnet. Efterkommande koncept för bröllopet oerhört gillade, omedelbart få ett mönster, jag bara permanent har en polemisk behandling. Jag är väldigt "analog", telefonen ger mig argument och sms. Han mediterade att mitt barn skulle vara detsamma. Att köpa en smartphone i donationen markerar nästan ledarskapstillträde till Net. Tekniskt sett har mitt barn oundvikligen vuxit till det aktuella, och jag vet inte, det vill säga att det existerar i genomsnitt, har växt upp spännande till den moderna olyckan att kollidera med världen från flätor. Jag är rädd för det nuvarande paret. I den exakta världen kan jag täcka ett tillgängligt barn, men jag har inte en sådan fördel på Internet.