Spel som forbereder sig for brollopet

Planerar ett bröllopEn bröllopsdag är en farlig upplevelse för varje anställd. Det beror inte heller på om vi räknar förnuftets bröllop eller om det är Polens största dröm. Jag drömde om mitt sista ögonblick från barndomen. Och det försvarade sig själv. Min förlovade för länge föreslog mig äntligen. Vi har börjat förberedelserna för detta fantastiska evenemang. Hallen, klänningen, kostym är de grundläggande verk som vi tänkte på. De tänkte inte varje stort bröllop, så rummet hittades ganska snabbt. När det gäller kvinnans klänning beställde jag bara den. Från den traditionella hon visste vad jag vill, jag försökte inte ens leta efter det i butikerna, gick bara till klädmakaren. När det gäller kostymen dröjde inte den framtida gentlemen i laget. Han skulle ha velat bära sin nuvarande kostym, för han sa att han kände så. Tillskotten gick också i snabb takt.

Val av vigselringarDet finns fortfarande ett val av vigselringar. Vi gillar båda enkla och moderna saker. I rörelsen med de nuvarande vigselringarna ville också bli tagna i denna rörelse. Vi tänkte att det brukar finnas en bindning av ljus och rött guld. Vi letade efter något, men vi tyckte nästan perfekt. Innan de var redo att hämta, erbjöd de oss tillfälliga ringar i salongen för tillfället.

Tillfälliga ringarDetta är förmodligen en ny tendens såväl som en metod för att få fingrarna vana vid olika smycken. Det fick mig att skratta lite, men senare insåg jag att om det var en ring för mig är det en naturlig nyhet för min fästman. Trots allt, vilken kille vill ha medicin på tårna? De gillar inte att ringas. De gick med på en sådan lösning och vi gjorde det bra i dessa ringar. Min framtida make skulle flyga och skrika med den här länken för allt jag kan. Särskilt om glasögon. Och exakt om en halvliter öl. Jag måste dock erkänna att han hade det med stolthet. Och jag föreslog alla mina vänner. Det fanns fler andra situationer. Vissa trodde att vi redan hade gifte oss men informerade inte om det. Särskilt en moster kände sig väldigt förolämpad och att den övertygade henne om att även dessa viktiga ringar inte är närvarande. Hon sa att världen var galen och att hon inte skulle delta i den nuvarande galenskapen. Men hon lovade att hon skulle komma till ett bra bröllop. Som ett resultat fick vi rätt ringar från juveleraren. De var originella. Exakt de vi beställde. För närvarande kunde de inte vänta med att bilda dem officiellt.

ceremoniFram till den lyckosamma dagen kom lugnt. Vädret var bra, solen skänkte, vilket förmodligen är en effektiv framtid. Jag uppskattar inte några vidskepelser och jag gillade den här väldigt mycket. Kyrkan var väl, smakfullt inredda vilket var min systers värde. De var verkligen gjorda för uppgiften. Vi är festligt klädda, massor av gäster. Prästen tröstade oss. Slutligen talades de viktigaste orden: Ja. De var nu en partner och en kvinna. De var extremt positiva. Nu är det dags för kul. Det var ett bröllop framför oss. Vi flyttade alla till det hyrda rummet, serverade en gallamiddag. Orkestern hade tidigare spelat för chop. Det var inget slut på dans och åska. Vi var alla fram till gryningen. Det var en riktigt bra dag.