Val av laboratorieutrustning

Jag besöker ofta min dam i affärer. Hon är anställd vid kemi vid universitetet i Gdańsk, där hon har en plats med studenter, hon arbetar också i ett laboratorium. Ibland verkar det för mig om möblerna på vilket det äger rum - även om jag inte är i form för att förstå allt, är jag inte förvånad över att jag valde precis riktningen för mitt yrkesarbete.

Laboratorieutrustning är en mycket komplex och underbar fråga. Skriva några föreställningar om modern kemisk laboratorieutrustning som ger för damer perfekt vet ingen kemi på den riskabla uppgiften, trots allt, jag tar det.Dagens kemiskt laboratorium säkert ser inte självklart när bilderna från det arbete som jag har viktig klass av grundskolan. T.ex.. Mikroskop Laboratory, som vanligtvis ger grundläggande utrustning varje laboratorium, det finns även frånvarande. Den vanligaste maträtt är - hur skall man annars - datorn. Det finns kylskåp, installationer för ventilation av rum, handfat, olika behållare och några maskiner som vid första anblicken lekman på förmodligen inte existerade i lägenheten tillbringar vad de är - samplers, masspektrometrar vätskor och gaser, och olika maskin analysera kemiskt ämne, vilka namn jag inte kunde komma ihåg.Naturligtvis används laboratoriemikroskop fortfarande i vetenskap, mer kan alltid hittas vid ett medicinskt universitet eller biologiska avdelningen, vilket dessutom, som min flickvän avslutar sitt arbete, råkar vi besöka oss. bland annat att beundra laboratorieutrustning som används av biologer. Han gör visserligen inte mycket mer än en kemisk. Om du skulle designa en sci-fi-film, skulle jag noga vilja be den avdelningen att hyra utrustningen. Biologiska avdelningen är också bra av exemplar av exotiska växter som odlas där, ett stort akvarium och ett formarium där du kan titta på myrns beteende i timmar.